HM
Zonneparken en zonnedaken
ZonXP header
ZonXP header
ZONXP

+31 6 11 950 367
info@zonxp.nl

Nieuwe generatie duurzame energie

Zon: de oneindige energiebron. Zonne-energie is een onlosmakelijk onderdeel van onze toekomst. Veel mensen realiseren zich dat en plaatsen zonnepanelen op hun dak. Voor de noodzakelijke CO2 reductie en om te komen tot een energieneutrale maatschappij zijn ook grotere zonnestroomsystemen nodig, op daken en velden.

ZONXP is producent van zonnestroom en produceert met eigen, grote zonne-energieopwekkingssystemen. ZONXP heeft jarenlange ervaring in het produceren van zonnestroom en het optimaal exploiteren van de opwekkingsinstallaties. Die ervaring staat borg voor het succesvol realiseren van uw zonnepark of zonnedak. ZONXP begeleidt van het eerste contact of initiatief tot en met de levering van de opgewekte zonne-energie aan het openbare stroomnet. Bij ZONXP heeft duurzaamheid een brede betekenis. Het betreft ons denken en doen. Zoals bijvoorbeeld bij het onderhouden van relaties, het selecteren van financiële- en technische partners, het werken aan maatschappelijk draagvlak tot en met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden alsook het uiteindelijk weer verwijderen van installaties en zonneparken.

ZONXP kent een open businessmodel. Dit betekent dat wij nadrukkelijk open staan voor participatie door gemeenten, coöperaties van omwonenden of grondeigenaren.

Grondeigenaren, lokale beleidsmakers, coöperaties en initiatiefnemers: neem gerust vrijblijvend contact op met ons om gezamenlijk de diverse mogelijkheden te onderzoeken.

Interesse? Bel +31 6 11 950 367 of mail naar arnout.hoek@zonxp.nl Interesse? Bel +31 6 11 950 367 of mail naar arnout.hoek@zonxp.nl

Desktop